Tips & nyheter i butiken

Tips från Maria Åkerberg


Gumman Tö har ett brett sortiment från prisbelönta Maria Åkerberg

Nya Naturliga Mascaran

från Maria Åkerberg


Nyhet från MÅ - Efterlängtat och efterfrågad, den Nya Naturliga Mascaran med en ny borste som på ett naturligt sätt formar dina ögonfransar, ger volym och längd utan att kladda.

NYHET!

199:-

Beauty Starter Kit

från Maria Åkerberg


Innehåller rengöring, freshener, ögoncreme/balm och dagkräm. Finns för olika hudtyper. Allt samlat i en presentask tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska.

fr 499:-

699:-

Aha Clensing Milk

från Maria Åkerberg


Exfolierande ansiktsrengöring med fermenterad mjölksyra och jojoba-olja, Passar alla hudtyper. 125 ml 169 kr • 250 ml 299 kr

fr 169:-

299:-

Prickly Pear Oil

från Maria Åkerberg


Exklusiv och uppstramande universalolja för ansikte, kropp, naglar och hår.

Utvinns genom mekanisk kallpressning av små frön från kaktusfikon. Mild och lugnande. Hjälper till att släta ut fina linjer och ge en jämnare hudstruktur.

Passar alla hudtyper. 30 ml.

499:-

Tips! Boka Privat Rådgivning och eller Shopping


Ibland är tiden knapp och mina tider kanske inte passar dina... därför erbjuder jag ett alternativ bara för dig, dina vänner eller kollegor. I lugn och ro kan ni få tips och råd, alltifrån hudvård och behandlingar till prova-på-möjligheter.

Boka en egen kväll el helg 1-2 timmar, lättare förtäring. Jag tar ut en avgift på 100 kr som återfås vid inköp av produkter i min butik. 


För förfrågningar el bokningar ring 070-271 6042 eller skicka ett mail. Välkomna!

Tips från c/o Gerd

Gumman Tö har utökat sortimentet från C/o Gerd och säljer nu deras produkter för ansiktsvård. C/o Gerd kommer från Jokkmokk i Norrbotten där det finns det gott om blåbär, lingon och hjortron, vilket utgör huvudingredienserna i deras produkter.

Cloudberry Facial Oil

från c/o Gerd


Innehåller bla bärfröolja från hjortronet och är rik på A- och E-vitamin. Den ger din hy ett härligt glow utan att den blir glansig. Med oljor med små molekyler vilket gör att de enkelt absorberas av din hy. En riktig fuktboost som passar utmärkt på vintern. Oljan binder fukt i huden och därför behöver vi tillsätta ett serum eller en dagkräm för att få ett maximalt resultat. 30 ml.


329:-

Cloudberry Facial Creme

från c/o Gerd


Innehåller höga halter av hjortronfröolja vilken är mycket rik på C-vitamin. Återfuktar och boostar huden. För normal till torr hud.

10 ml 69 kr • 75 ml 459 kr

fr 69:-

459:-

Bluberry Night Balm

från c/o Gerd


Enmjukgörande och silkeslen balm för ansiktet, hjälper till attkapsla in fukt, innehåller vårdande blåbärsfröolja. Passar alla hudtyper. 30 ml.

199:-

Hyalrounic Serum Skin Boost

från c/o Gerd


Reducerar fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet. Binder fukt på djupet och ger en långvarigt behaglig känsla. Passar alla hudtyper.
Hyaluron är en fuktbindande långkedjig sockermolekyl som finns naturligt i huden. 30 ml.

429:-

NYHET!

Tips! Spännande läsning med lokal förankring


Gumman Tö har fått förmånen att sälja författaren/ögonläkaren Mikael Anderssons böcker Morden i västerbotten. ”Den som illa gör” och ”Den som inte finns” är fristående böcker i en triologi. Mikael är bosatt i Umeå, men har sina rötter i Vindelns kommun, och böckernas handling utspelar sig i vår närmiljö. Alla exemplar är personligt signerade!

Tips från Föllinge

Testa de spännande nyheterna från Föllinge

Tea Tree oil

från Föllinge


Tea tree och dess välgörande och läkande egenskaper. Första hjälpen på flaska, egenvårdsprodukt för olika hudproblem

129:-

Handcream

från Föllinge


Ringblommans lugnande och läkande egenskaper är känd sedan länge och vi har kombinerat den med vegetabiliska oljor som mjukgör och skyddar dina händer

200:-

Något för själen!

Nyhet från Wermlandschoklad - Limit edition


Påsken är här och med den frestar Wermalandschoklad med 5 tryfflar i 100 gr förpackningar. Finns i smakerna Havtorn, Hallon/Lakrits, Blåbär, Lingon, Jordgubbe


59:-

Prova den oslagbart goda chokladen från Värmland. 

Wermlandschoklad


"Rawchokladfabriken" heter nu Wermlandschoklad med verksamhet i Åmotfors. De har nyligen utökat sitt sortiment med en supergod Tryffel 200 gr — magiskt god och fortfarande vegansk. Övriga nya smaker inkluderar Salmiak, Apelsin, Kaffe, Isländs havssalt.


89:-

Presentkort på produkterGumman Tö säljer presentkort både för produkter i vårt sortiment och för skönhetsbehandlingar.


  • Kan laddas med valfritt belopp
  • Passar både henne och honom - fråga mig för tips på lämpliga produkter
  • Kan även användas för skönhetsbehandlingar

Ekologiskt och svenskt


Gumman Tö säljer produkter från erkänt duktiga företag som använder ekologiska ingredienser av hög kvalitet. Huden är "vårt största organ" så det extra viktigt att använda bra hudvårdsprodukter.


Både Föllinge produkter och C/O Gerd är norrländska företag som alla tillverkar produkter av högkvalitativa råvaror. Maria Åkerbergs produkter är även de av mycket hög kvalitet och har vunnit priser för bästa hudvårdsprodukter.