Gumman Tös butik

Ekologiska produkter för

välbefinnande och skönhet


Gumman Tö säljer svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från bl a:

  • Maria Åkerberg (MÅ) — Hela sortimentet av hår-, hud-,  ansikte- och kroppsvård inkl smink
  • Föllinge Produkter — Handvård, liniment
  • C/o Gerd — Hår-, kropps och ansiktsprodukter
  • Michel Design Works — Skumtvålar, hårdtvålar, ljus och diskmedel

  • Linnex — Liniment
  • Terramidi — Hårdtvålar från ProvanceVälkommen in i Gumman Tös butik i de nya lokalerna centralt på Häradsvägen 117. Samma produkter som finns till försäljning används också till Gumman Tös olika behandlingar.


Förutom fantastiska hudvårdsprodukter så finns även den otroligt goda chokladen från Wermlandschoklad i Arvika till försäljning — den tillverkas endast av naturliga ingredienser, finns i flera smaker och är helt mjölkfri, glutenfri och vegansk. Lovar att du kommer att hitta minst en favorit!


Gumman Tö finns på Häradsvägen 117 i Vindeln

Gumman Tö har flyttat till nya lokaler. Välkomna till Häradsvägen 117.

NYHET!

Privat rådgivning/shopping


Boka en tid för privat rådgivning/shopping, för dig själv, ett kompisgäng eller ditt företag! Tillsammans testar vi i lugn och ro olika produkter och ni får chansen att ställa frågor och titta på nyheter i sortimentet. Kontakta mig så ordnar vi en tid som passar alla!

Ulrika Karlsson är Gumman Tö i Vindeln

Boka privat rådgivning/shopping och botanisera i mitt sortiment i lugn och ro.

NYHET!

Tips! Spännande läsning med lokal förankring


Gumman Tö har fått förmånen att sälja författaren/ögonläkaren Mikael Anderssons böcker Morden i västerbotten. ”Den som illa gör” och ”Den som inte finns” är fristående böcker i en triologi. Mikael är bosatt i Umeå, men har sina rötter i Vindelns kommun, och böckernas handling utspelar sig i vår närmiljö. Alla exemplar är personligt signerade!

Ekologiskt och svenskt


Gumman Tö säljer produkter från erkänt duktiga företag som använder ekologiska ingredienser av hög kvalitet. Huden är "vårt största organ" så det extra viktigt att använda bra hudvårdsprodukter.


Både Föllinge produkter och C/O Gerd är norrländska företag som alla tillverkar produkter av högkvalitativa råvaror. Maria Åkerbergs produkter är även de av mycket hög kvalitet och har vunnit priser för bästa hudvårdsprodukter.