Massage

Specialanpassade behandlingar


Beroende på vad just din kropp behöver för att må bra får du en massage som är avslappnande och rogivande, avstressande, en djupare muskelmassage som lindrar muskelvärk eller en utrensande massage. 


Rygg- och nackmassage, eller delkroppsmassage tar ca 30 minuter (beror på vilken variant som önskas). Helkroppsmassage tar ca 65 minuter.  Specialpriser finns, t ex 5-kort och företagslösningar.  Varför inte ge bort ett presentkort till en vän?

Rygg- och Nackmassage


Svensk klassisk massage + rådgivning.

Behandlingstid: 30 minuter.


Tips! Önskas flera behandningar finns ett prisvärt 5-kort

550:-

Helkroppsmassage


Svensk klassisk massage + rådgivning.

Behandlingstid: 60 minuter.

840:-

Lipödem


Massage av lipödem är ett manuellt lymfdränage, en speciell massage som ökar motoriken i lymfkärlen vilket kan ge lindring av svullnad och smärta


Behandlingstid: 30 minuter.

NYHET!

550:-

Lipödem är en ofta förbisedd men behandlingsbar sjukdom. Lipödem ett kroniskt tillstånd som många tyvärr blandar ihop med fetma. Förutom fettsugning så är lipödem-massage en metod som lindrar smärta och tryckömhet samt minskar själva ödemet.

Osteopati, kraniosakral osteopati


Hjärnan, hjärnhinnor, ryggmärg och korsben samt dess vätska utgör ett slutet system. Vid ohälsa blir systemet satt ur funktion. Detta är en varsam behandling som syftar till att hjälpa kroppen att läka sig själv.


Behandlingstid: 60 min (900 kr) /30-45 min (800 kr)

5-kort: 3750 kr · 3- kort: 2400 kr

NYHET!

900:-

800:-

Osteopati är den äldsta vårdformen av manuell terapi och en manuell behandling av kroppens skelett, muskler, inre organ och leder. Händerna är osteopatens viktigaste arbetsredskap och de används för att undersöka och behandla funktionella störningar som låsningar i leder och muskulatur vilket kan lösa upp stress och spänningar i kroppen och inre trauman. Osteopatibehandling går under friskvård och kan användas vid friksvårdsbidrag.

Energi och/eller Taktil + rådgivning


Lättare beröringsmassage, som ger lugn och återhämtning

Behandlingstid: 30 min

550:-

5-kort på behandlingarOm du vill komma på flera behandlingar kan du spara pengar genom att köpa ett 5-kort.


  • Du sparar 350 kr jämfört med att köpa fem separata behandlingar à 550 kr
  • Kan laddas med valfria behandlingar (hel-, halvkroppsmassage, skönhetsbehandlingar, mm)
  • Gäller i all framtid - tills alla fem besöken är inlösta
  • En uppskattad present!

2400:-

Bra att veta när du fått massage


  • Hjälp kroppen rensa ut slaggprodukter genom att dricka extra mycket efter att du fått massage. Efter varje behandling hos Gumman Tö får du ett glas citronvatten. Drick gärna ett glas till när du kommer hem.

  • För alla behandlingar används ekologiska produkter från bl a Maria Åkerberg, C/O Gerd och Linnex. Många produkter kan du köpa med dig hem från min butik.

  • Använd gärna en oöm t-shirt då du har en massagetid inplanerad eftersom en del produkter kan behöva lite extra tid att torka in helt (de fortsätter att göra gott även efter avslutad behandling)

  • Beroende på vilken slags massage du fått kan kroppen reagera olika — fråga mig om du undrar något!
Ulrika Karlsson är Gumman Tö i Vindeln

Ulrika Karlsson är Gumman Tö.