Gumman Tös butik

Ekologiska produkter för

välbefinnande och skönhet


Gumman Tö säljer svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från bl a:Välkommen in i Gumman Tös butik i de nya lokalerna centralt på Häradsvägen 117. Samma produkter som finns till försäljning används också till Gumman Tös olika behandlingar.


Förutom fantastiska hudvårdsprodukter så finns även den otroligt goda chokladen från Rawchokladfabriken i Arvika till försäljning — den tillverkas endast av naturliga ingredienser, finns i flera smaker och är helt mjölkfri, glutenfri och vegansk. Lovar att du kommer att hitta minst en favorit!

NYHET!

Privat rådgivning/shopping


Boka en tid för privat rådgivning/shopping, för dig själv, ett kompisgäng eller ditt företag! Tillsammans testar vi i lugn och ro olika produkter och ni får chansen att ställa frågor och titta på nyheter i sortimentet. Kontakta mig så ordnar vi en tid som passar alla!

Ulrika Karlsson är Gumman Tö i Vindeln

Boka privat rådgivning/shopping och botanisera i mitt sortiment i lugn och ro.

Ekologiskt och svenskt


Gumman Tö säljer produkter från erkänt duktiga företag som använder ekologiska ingredienser av hög kvalitet. Huden är "vårt största organ" så det extra viktigt att använda bra hudvårdsprodukter.


Både Föllinge produkter, C/O Gerd och Barr Sweden är norrländska företag som alla tillverkar produkter av högkvalitativa råvaror. Maria Åkerbergs produkter är även de av mycket hög kvalitet och har vunnit priser för bästa hudvårdsprodukter.

Gumman Tö

Gumman Tö i Vindeln  arbetar med  massage, ansiktsbehandling och hälsocoaching samt säljer ekologiska produkter för välbefinnande och skönhet. Välkommen in!

NY ADRESS!

Häradsvägen 117

922 31 Vindeln


ulrika@gummanto.se


070-271 6042© Gumman Tö/Ulrika Karlsson, 2019